pogoji uporabe

 

Namen spletnega mesta družbe Intersnack, ki domuje na naslovu www.chio.si in ostalih registriranih domenah blagovnih znamk v okviru družbe, je obveščanje in seznanjanje širše javnosti o proizvodih, dejavnostih in samem podjetju.  

Vsa vsebina na tem spletnem mestu je last družbe Intersnack, d. o. o. in je zgolj informativne narave. Intersnack, d. o. o. ne odgovarja za uporabo spletne strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo vsebin s tega spletnega mesta. Intersnack ne odgovarja za točnost vsebin na spletnem mestu niti za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo na podlagi uporabe teh vsebin. Uporabnik vse vsebine in storitve na spletnem mestu www.chio.si uporablja na lastno odgovornost. Niti Intersnack niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spetne strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani.   

Na spletnem mestu www.chio.si obstajajo določene povezave na druge, zunanje spletne strani. Zato Intersnack za te povezave ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco. Intersnack tudi ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. 

Intersnack si pridržuje pravico, da vsebino spletnega mesta kadarkoli spremeni in /ali preneha z dopolnjevanjem brez predhodnega obveščanja uporabnikov ter ne odgovarja za posledice povzročenih sprememb. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.