
TORTILLAS DELUXE

- Zahtevnost: preprosto
- Čas: 20 Minut
Sestavine
• 500 g fileja lososa brez kože
• sol
• poper
• 1 kozarček Chio Dip Mild Salse, omake iz paradižnika in paprike
• 12 češnjevih paradižnikov
• 4 mlade čebule
• 1 vrečka Chio Tortillas, soljen (300 g)
• 250 g creme fraiche ali kisle smetane
Priprava
- File lososa operemo, otremo, ga narežemo na približno 2 cm velike kocke ter začinimo s soljo, poprom in Chio Dip Mild Salso, omako iz paradižnika in paprike.
- Operemo češnjeve paradižnike in jih razpolovimo. Očistimo mlade čebule ter jih narežemo na tanke obročke.
- Pečico z ventilatorjem predhodno segrejemo na 160 °C.
- Tortilje stresemo v globok pekač ter nanje razporedimo kocke lososa, češnjev paradižnik in čebulne obročke ter dodamo še creme fraiche ter v pečici pečemo 10 – 12 minut.
- Tortilje razdelimo na 4 krožnike ter postrežemo.