Jagnjetina z žgočo tekilo

- Zahtevnost: srednje
- Čas: 10 Minut
Sestavine
• 1 kg jagnjetine
• 200 ml belega vina
• 3 JŽ kisa
• timijan
• 2 čebuli
• 4 cl tekile
• sol, poper
• peteršilj
Priprava
Brochetas de Cordero al Tequila – odlična kombinacija okusov!
Operemo meso in ga narežemo na kocke. Olupimo in nasekljamo čebulo ter ji dodamo ostale sestavine, da dobimo marinado, ki jo nato polijemo čez meso in 1 uro pustimo počivati v hladilniku. Drugo čebulo narežemo na večje koščke, in jih izmenično skupaj z mariniranim mesom nataknemo na nabodala, ki jih spečemo na žaru ali ponvi. Pečene premažemo z ostankom marinadeo.
Zraven se dobro prileže porcija riža. Vse skupaj lahko lepo okrasimo z na rezine narezano limeto.
Chico bo gotovo navdušen!